Internationale projekter

Visible Learning (2015-2017)
Kompetenceløft (kursus og job-shadowing) med fokus på synlig læring.
Deltagere; 24 lærer/ledere

STEM - Science Technology Engineering Mathematic (2017-2019)
Samarbejde med Estland, Letland og Island på engelsk om STEM for bl.a. at styrke elevernes 21st century skills
Deltagere; 18 elever og 6 lærer
Læs mere om hvad vi lokalt fik ud af STEM her

MWM - Measuring With Math (2017-2019)
Samarbejde med Irland, Spanien og Portugal om udarbejdelse af nye matematikopgaver, hvor fokus er på materialer, eleverne kan tilgå både ude og inde.
Deltagere; 24 lærere

ENMA  - Enquiring Maths (2018-2020)
Kompetenceløft til lærere og pædagoger med fokus på en spørgende tilgang til undervisning i matematik.
Deltagere; 24 lærer/pædagoger

CRECS - Creating really environmentally conscious studens (2019-2021)
Samarbejde med Holland og Frankrig om at skabe bevidsthed hos hver enkelt elev om miljø og klima. Fokus er ”miljø har ingen grænser”.
Deltagere; 32 elever og 8 lærere og 2 ledere

VINO - our common future based on our common cultural heritage - the Vikings and the Normans (2019-2021)
Samarbejde med Sicilien. Bidrage til elevernes viden om og forståelse af fælles kulturarv med fokus på vikingerne og normannerne.
Deltagere; 25 elever og 7 lærere

We only have one planet (2019-2021)
Samarbejde med Portugal, Estland, Letland og Island omkring miljøet; hvordan kan vi passe bedre på miljøet og hvilke særlige miljø-udfordringer er der i de forskellige lande
Delagere; 22 elever og 8 lærere

Smart Kids Smart City (2019-2022)
Auraskolen deltager i Esbjerg Kommunes projekt med forkus på innovation og bæredygtighed.
Deltagere; 19 lærer/pædagoger/ledere

eTwinning skole
EU anerkendelse af det engagement, som udvises på en skole, der arbejder med samarbejdsplatformem eTwinning

Sønderris skolen er godkendt eTwinning skole