Hjerting Skole Aura

Hjerting Skole Aura består af to skolematrikler, en SFO- og en klubenhed.

Skolen ligger midt i Hjerting som er et byområde, der har historiske rødder tilbage til langt før der var noget der hed Esbjerg by. Derfor ligger afdelingen i et byområde der spænder fra gamle brostensbelagte stræder med traditionelle fiskerhuse til nye kvarterer med designerhuse og en udsigt over Ho Bugt i verdensklasse.

Skolen har et stærkt samarbejde med Hjerting Idrætsforening HIF, samt det lokale erhvervsliv. Skolen ligger i umiddelbar nærhed til det rekreative naturområde Marbæk Plantage, og dermed kultur- og naturcenteret Myrthue. Det giver gode muligheder for at supplere undervisningen med praksisoplevelser fra den brede palette af tilbud, som Myrthue byder på. Stranden og havet er på samme måde lige uden døren, hvorfor det nemt at inddrage Vadehavet og nationalparken i dagligdagen.

Skolen vægter faglighed og samarbejde med forældrene om trivsel og gode resultater.

Skolen er 4 sporet, hvilket betyder at skolen på de fleste årgange har 4 klasser. Skolen er fordelt med 5.-9. klasse på matrikel Hjerting, Gl. Guldagervej 53, 6710 Esbjerg. SFO, Klub og 0.-4. klasse hører hjemme på matrikel Nordvang, Hjertingparken 202, 6710 Esbjerg.