Om Auraskolen

LIV, LYST OG LÆRING!

De tre ord skal i fremtiden være Auraskolens motto. Det er tre dynamiske begreber, der er hinandens forudsætninger og som både peger ind i skolen og fremad til livet efter skolen. Ingen læring uden liv og lyst. Og ingen liv og lyst uden læring. Dermed er de tre begreber tæt forbundet med motivation og trivsel.

På Auraskolen vil vi udover at leve op til mottoet: LIV, LYST & LÆRING være en skole hvor både elever og ansatte er kendetegnede ved at være Ambitiøse, at tage i mod og give Udfordringer, at udvide Respekt og at være Anerkendende i væremåde og i tale.

Mission
Auraskolen er skolen, der både giver eleverne de bedste muligheder for et godt skoleliv og samtidigt forbereder dem til fremtidens uddannelser og et aktivt voksenliv.

Vision
Auraskolen er en attraktiv skole, der uddanner og danner eleverne til fremtiden.

Auraskolen:

• er en skole med et højt fagligt niveau
  • udvikler og udfordrer elevernes fulde potentiale i et anerkendende og respektfuldt læringsmiljø.

• Auraskolen er en attraktiv arbejdsplads, der er i stand til at tiltrække, udvikle og fastholde kompetente medarbejdere.

• Auraskolen er en skole, der har et åbent, gensidigt og respektfuldt samarbejde med elevernes forældre.

Værdier
Respekt – Anerkendelse – Samarbejde – Fællesskab – Tillid – Ansvarlighed – Engagement – Tryghed – Dygtighed - Kreativitet

Og så er det i øvrigt stadig vores ambition at stræbe efter at være ”Esbjergs bedste skole på alle felter".

Torben Mørup