Auraskolens Fritidstilbud

Auraskolens fritidstilbud har som målsætning at tilbyde gode rammer for fritiden for alle børn i distriktet. Vi har tilbud til børn fra førskolealderen til 17 år. Derudover er det vores målsætning at støtte op om børnenes læring og skoleliv.

Vi er opdelt på i alt 7 SFO og Klubenheder. 3 SFO-enheder som har base på skolematriklerne, Nordvang, Sønderris og Bryndum og 4 klub-enheder som har base i Vester Nebel, Tarp, Sønderris og Nordvang.

SFO’er og klubber har samlet daglig ledelse og personalet arbejder på tværs af tilbuddet i hver afdeling.

Vi arbejde med et særligt tilbud til vores 3. klasser som danner bro mellem SFO og klub.

Klubberne i hele Aura-distriktet arbejder sammen om tilbud aften og weekend for vores unge. Vi bestræber os på at have et tæt samarbejde med de omkringliggende foreninger.

I fritidstilbuddene arbejder vi med aktiviteter ud fra et årshjul, som enten kan være temabaseret, læringsmålsrelaterede eller med afsæt i børn/unges egne behov.

Fritidsafdelingens personale ønsker at inddrage børnene, hvilket indebærer at vi lægger stor vægt på relationer med børnene/ de unge.

Vi understøtter følgende værdier:

• Fællesskabsfølelsen
  • Oplevelse af indflydelse på eget liv
  • Oplevelse af at føle sig værdsat